Kontakt

Tanja Šojić
Eugena Kvaternika 14
22.211 Vodice
tanjasojic@gmail.com
+385 (WIBER I WHATCUPP)

Vodice

Pročitaj detaljnije


Linkovi

Smještaj

APARTMAN A1 (4+1)***

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 60m2

APARTMAN A1 (4+1osoba) sastoji se od: -2 spavaće sobe, dnevni boravak sa pomoćnim ležajem, kupatilo, kuhinja, balkon i velika terasa, TV-satelit, grill, klima ,vlastiti parking.(wifisignal)

OSNOVNE KARAKTERISTIKE : U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Apartman ima 60 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji, a kuhinja je odvojena vratima. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, kabelski programi, satelitski programi, prostor za sjedenje, apartman je zvučno izoliran, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 8 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 8 m2. Karakteristike i oprema: pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.


APARTMAN A2 (3+2)***

A3+2 - Za tri osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 60m2

APARTMAN A2 (3+2) SASTOJI SE OD  1 spavaće soba sa 3 ležaja i dnevni boravak sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, kuhinje,kupaone sa ležećom kadom ,terasom te parkirnim mjestom.gril u dvorištu.
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2(3+2). U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji, a kuhinja je odvojena vratima, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.